Wie ben ik

Na de vakopleiding fotografie in Utrecht heb ik 10 jaar een fotostudio gehad en met veel enthousiasme fotolessen gegeven.
Na mijn pensioen werd ik geïnspireerd door natuurfotografen en hoe meer ik me ontwikkelde hoe beter ik zag hoe geweldig de foto’s van topfotografen zijn en ben workshops gaan volgen om technieken te verbeteren.

Wat ik miste was het blije gevoel in mij wat ik wel had toen ik begon met fotograferen. Op zoek naar die ingang kwam ik bij Bart Siebelink terecht. Hij begeleidt leerlingen van de Kunstacademie bij hun creatieve processen.  Eerst las ik zijn boek: ‘Grip op creativiteit‘. Daarna volgde ik bij hem de cursussen ‘Creatieve technieken’ en de Mentorgroep voorjaar 2021. Vooral de Mentorgroep maakte dat blije gevoel weer los en het voelt als een ommekeer.
Op de Homepagina omschrijf ik hoe ik nu te werk ga.